Kaarten

Van bijna alle hier getoonde tekeningen en schilderingen kunnen unieke kaarten worden besteld.
Bestellingen worden netjes verzorgd door de Groep beheer van de collectie Harrie Spee. Deze verzorgt en promoot het werk van Harrie Spee en werkt zonder winstoogmerk. Dit is dus geen commerciële webwinkel.

Prijs van een set grote kaarten (10 stuks op A5 formaat, dus14.8x 21cm) op stevig gebroken wit papier, randloos afgedrukt en voorzien van een beschermende coating: op aanvraag.

Een ander formaat of op luxe papier is ook mogelijk. Bijbehorende enveloppen verkrijgbaar.
Opmerking. Bij randloos afdrukken moet altijd rekening worden gehouden met enige verandering van de afstanden van het tafereel tot de rand van de kaart. Dit komt omdat de maten van de foto niet altijd corresponderen met de sjabloon van de drukker/printer.  Wij garanderen altijd dat het tafereel zelf niet wordt aangetast. Als dit niet lukt, melden we dit tijdig en zoeken we samen een oplossing.

Onderop elke kaart staat standaard de kleine tekst: harriespee.com. Net zoals bij de afbeeldingen op de website. Deze tekst kan eventueel worden weggelaten.

De kaarten worden rechtstreeks vanaf een door ons uitgezochte en betrouwbare Nederlandse drukker/ printer verzonden, maar als iets niet goed is hebben we graag dat contact met ons wordt opgenomen. Bezorgtijd normaal een week of minder.

Interesse? U/je kunt de vraag of de bestelling gemakkelijk plaatsen via de knop Contact. We nemen dan zo snel mogelijk contact op.
 
Alle rechten op de afbeeldingen en teksten van deze webpagina berusten bij de Groep beheer van de collectie Harrie Spee. Vermenigvuldiging van deze afbeeldingen en teksten is toegestaan na  schriftelijke toestemming van deze groep.